• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

NUVIS FEST celebra la seva 16 edició amb nota

  • Més de 3.000 persones visiten el saló
  • Destaca la qualitat i la procedència del públic de totes les províncies de Catalunya

El Saló de Nuvis i Festes, NUVIS FEST, que enguany estrenava nom i ubicació, tancava la seva 16 edició amb la satisfacció d’expositors i visitants. Es calcula que van visitar la fira més de 3.000 persones, un públic provinent de poblacions tan llunyanes com Tarragona o Lleida. En aquest sentit, els expositors valoraven molt positivament la qualitat del públic ja que, eren persones interessades a contractar serveis pel seu casament o celebració.

D’altra banda, tant visitants com expositors, destacaven el canvi d’ubicació: l’Escorxador va sorprendre a tothom, tant per les característiques i arquitectura modernista de l’edifici com per la decoració que es va fer per l’ocasió. Les sales interiors i els jardins van lluir un ambient molt treballat, amb racons que convidaven a ser observats amb deteniment. La decoració va anar a càrrec d’Esperança Sánchez, especialista en restauració i decoració.

L’ambientació evocava a una festa amb food trucks al jardí, músics que tocaven en directe, expositors que oferien degustació de còctels, inflables per als petits, partides de paintball per a tothom que volia passar una estona divertida… Un altre dels atractius destacats van ser les desfilades de models que van atreure l’atenció del públic. Dissabte va tenir lloc la desfilada de roba per adults i diumenge la de nens i nenes. Enguany l’equip de Nuvis Fest va organitzar un càsting online i va escollir els i les models, nois i noies no professionals que s’oferien a desfilar de manera desinteressada. Com a premi, entre tots els participants, l’organització va tancar un acord de col·laboració amb l’Agència de Models Fashion Models Barcelona qui va escollir tres models per a integrar-los a la seva cartera de models. Per agrair la participació de tothom, Fira d’Igualada obsequiarà a tots els participants amb un reportatge fotogràfic gentilesa de Roig Fotògraf. El maquillatge i el servei de perruqueria va anar a càrrec de l’acadèmia de perruqueria Cepeq.

Durant els dos dies, de  deu del matí a dues del migdia i de les quatre a les vuit del vespre, l’edifici de l’Escorxador va ser una gran finestra d’ofertes i serveis per a nuvis i tot tipus de festes i celebracions. Un total de 70 expositors, 42% d’Igualada, 11% de la resta de l’Anoia i 47% d’arreu de Catalunya van omplir el recinte amb els seus serveis de restauració, fotografia, joieria, wedding planners, lloguer de cotxes, animació infantil, comiats de solter, moda, floristeria, pastisseria creativa, viatges…

Joan Domènech, president de Fira d’Igualada valora molt positivament els resultats obtinguts i explica que “hem fet un esforç de comunicació per arribar a gent de més enllà de la comarca i ens ha donat fruit”. En aquest sentit, Domènech explica que l’èxit de fires professionals com aquesta demana atreure públic de més enllà de l’Anoia. D’altra banda, el president de Fira d’Igualada comentava que “la bona rebuda dels canvis introduïts més la bona valoració d’expositors i visitants ens assegura una comunicació boca a orella i xarxes socials molt favorables per la propera edició”.

Entre tots els assistents registrats es va sortejar un sopar per a dues persones i l’afortunada va ser Gemma Sala Segura. També es va organitzar un concurs a Instagram que encara està actiu i que de moment la foto més votada porta més de dos-cents vots.