• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

La Fira de Nadal tanca amb una gran afluència de visitants

  • Més de 550 nens fan cagar el tió a la plaça

Igualada, 20 de desembre de 2017.- La Fira de Nadal del nucli antic d’Igualada organitzada per Fira Igualada i l’Associació del Barri de la Font Vella amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada ha tancat l’edició d’enguany amb una molt bona acollida. Durant els dos caps de setmana han estat molts els igualadins i anoiencs que han visitat les vora 40 parades ubicades a la plaça de l’Ajuntament, carrer de Santa Maria i plaça de Pius XII i han gaudit dels productes nadalencs, artesans, regals, pessebres, ornaments nadalencs i gastronomia. També han pogut gaudir de les nombroses activitats que s’hi han organitzat.

Activitats per a grans i petits

En el marc de la Fira de Nadal s’han organitzat diferents activitats que han aplegat un nombrós públic. Per exemple,  durant aquests dies més de 550 infants van fer cagar el tió gegant instal·lat a un escenari de la plaça de l’Ajuntament. La música tampoc ha faltat a la Fira de Nadal amb l’actuació de 8 corals de la zona: la Coral Gatzara, la Coral Xalest, el Cor Gòspel de Xauxa, la Coral Mig To, la Rondalla Nova Unió, la Coral Merlet, la Coral de gòspel del Centre Cívic de Fàtima i el Cor de Noies Exaudio.

Properes cites de Fira Igualada: Mercat d’Antiguitats i Fira de Reis

El proper dia 31 arriba una nova edició del Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania que aplegarà unes 110 parades al Passeig Verdaguer. I el 6 de gener, dia de Reis, Igualada tornarà acollir una de les fires més antigues de les que es celebren a casa nostra, la Fira de Reis. Es tracta d’una cita ineludible pels pagesos de la zona que aprofiten per comprar el planter d’arbres que necessiten per l’any. Aquest any les inscripcions d’expositors segueixen a bon ritme, en la línia de l’any passat, en aquest moment més d’un centenar de paradistes ja han confirmat la seva assistència.

Fira Igualada

Fira Igualada és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires i mercats i de potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i comarca. Compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

Post Comment

You must be logged in to post a comment.