• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

Fira d’Igualada enceta un 2018 amb dues noves cites al calendari

Després de l’èxit de la tradicional Fira de Reis amb més de 270 expositors, les properes cites seran el Mercat d’Antiguitats a final de mes i Maqpaper i Energètica el 7 i 8 de març

Tastatnoia es converteix en una fira independent i se celebrarà el 6 i 7 d’octubre

Aquest any s’organitzarà una nova fira, Igualada Juga, dedicada als jocs educatius i participatius

Igualada, 10 de gener de 2018.- Fira Igualada va inaugurar el 2018 amb la tradicional Fira de Reis que va aplegar més de 270 expositors vinguts d’arreu de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol i França. La propera cita serà el Mercat mensual d’antiguitats – el matí de cada últim diumenge de mes, a excepció dels mesos de  juliol i agost-. El mes de març, el 7 i 8, arribaran dos dels plats forts de l’any: Maqpaper, l’única fira a l’estat espanyol dedicada al sector paperer, i Energètica, la fira-congrés de l’estalvi i l’eficiència energètica. També al mes de març se celebrarà una nova edició d’Automercat, la fira del vehicle de segona mà ubicada a l’avinguda Europa de Les Comes. El 4, 5 i 6 de maig arribarà una nova edició de Firanoia, la fira multisectorial de la comarca que omplirà el passeig Verdaguer d’expositors i la plaça de Cal Font de concessionaris que mostraran les darreres novetats en vehícles. El 19 i 20 de maig s’organitzarà Aerosport, l’únic certamen estatal dedicat al món de l’aeronàutica esportiva i lleugera que tornarà a comptar amb exhibició aèria i que té lloc a l’Aeròdrom Igualada-Òdena.

Dues noves fires: Tastanoia i Igualada Juga

Després del descans de l’estiu, al mes d’octubre, el 6 i 7, s’incorporarà una nova fira, Tastanoia un aparador de la millor de la millor gastronomia de la comarca, que s’independitza de FirAnoia i després de veure l’entitat pròpia que tenia amb les habituals parades a la Rambla. Unes setmanes més tard, el 27 i 28 d’octubre serà el torn d’una nova edició de Nuvis Fest, el saló de nuvis i festes. I es tancarà l’any amb la tradicional Fira de Nadal el 6, 7, 8, 9, 15 i 16 de desembre. A més d’aquestes cites, s’incorporarà una nova fira: Igualada Juga, dedicada als jocs i a les joguines que properament tancarà les seves dates.

Fira Igualada

Fira Igualada és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires i mercats i de potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i comarca. Compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

Post Comment

You must be logged in to post a comment.