• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

Èxit de públic els primers dies de la Fira de Nadal amb prop de 400 infants que fan cagar el tió

Igualada, 13 de desembre de 2017.- La Fira de Nadal del nucli antic d’Igualada organitzada per Fira Igualada i l’Associació del Barri de la Font Vella amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada ha comptat amb una molt bona acollida des de dimecres que va obrir. Al llarg d’aquests cinc dies nombrosos igualadins i anoiencs han passejat entre la quarantena de parades ubicades a la plaça de l’Ajuntament, carrer de Santa Maria i plaça de Pius XII i han gaudit dels productes nadalencs, artesans, regals, pessebres, ornaments nadalencs i gastronomia.

La Fira esta repartida entre casetes de fusta i parades en carpes i encara estarà oberta de 10 a 21 hores el proper cap de setmana 16 i 17 de desembre i acollirà diverses activitats.

Prop de 400 infants fan cagar el tió

Divendres i dissabte prop de 400 infants van poder fer cagar el tió gegant instal·lat a un escenari de la plaça de l’Ajuntament. El proper dissabte 16 a les 18 hores els més menuts tindran la darrera oportunitat d’endur-se el seu regal.

Entre els professionals que es poden trobar a la Fira hi ha Josep Maria Mauri, Laura Vidal, Torrons Fèlix, la llibreria Llegim…? , Mercè Valls, Dioni Sánchez, el Forn de Jorba, M. Cristina Martínez, La Màgia de Cristina, Abigail Bañeres, Conxita Fàbregas, Antònia Caro, Izilien, M. Rita Camps, Esther Jorba, Mònica Ferrer, L’englantina, Sònia Martín, Lourdes Farreras, Isabel Grados, Benplantats, Rosa Perelló, Pepita Jorba, Natàlia Gabarró, Ramon Vergés, Ruth Gabarró, Serendipity, Mans Unides, Làctics La Tossa, Adoptagat, Flors Roset, Mare del Diví Pastor, El Baul del Capitán, Garden Anoia i Bitxitus.

Xocolata, vi calent i activitats per a tothom

Els visitants de la Fira podran degustar vi calent i xocolata desfeta i podran gaudir de diverses activitats com són els tallers gratuïts i activitats infantils a càrrec d’Anima’ns que es duran a terme d’11 a 13 i de 17 a 20 hores a la plaça de l’Ajuntament; les cantades de Nadal a càrrec de la Coral Mig To (dissabte 16  a les 17:30 hores), la Rondalla Nova Unió (dissabte 16 a les 19 hores), la Coral Merlet (dissabte 16 a les 20 hores), la Coral Gospel de Fàtima (diumenge  17 a les 11:30 hores) i el Cor de noies Exaudio (diumenge 17 a les 12:30 hores). Aquest passat cap de setmana els visitants ja van poder gaudir de les veus de la Coral Gatzara, la coral juvenil Xalest i el cor de Gospel Xauxa.

Aquesta Fira està organitzada per l’Associació del Barri de la Font Vella i per Fira Igualada, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires i mercats i de potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i comarca. Compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

Post Comment

You must be logged in to post a comment.