• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

La festa del cel s’apropa

13.05.2014

Vols d’iniciació, demostracions de simulació de vol, 6.000 visitants, més d’una trentena d’empreses, conferències tècniques, i fins i tot un avió de la Air Race F1 seran els atractius que els propers 24 i 25 de maig amb Aerosport, tornaran a fer de l’aeròdrom Igualada-Òdena una cita obligada a tots els amants de l’aviació esportiva i de serveis.

Un any més el cel de la comarca s’omplirà de colors amb els més de 200 aparells que s’enlairaran i creuaran la conca d’Òdena participant a la 22a edició d’Aerosport, un referent a l’estat espanyol essent la única fira d’aquestes característiques que hi ha.

Així ho ha explicat el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, en la presentació d’aquesta nova edició d’Aerosport que obrirà portes el cap de setmana del 24 i 25 de maig, a les 10 del matí. Domènech ha recordat que essent l’entrada gratuïta, és un certamen amb dos tipus de públic molt diferenciat i complementari, el més especialitzat i que té a Aerosport un espai i una plataforma perfecta per a fer negoci, i el més general, apassionat o encuriosit per l’aeronàutica i que trobarà durant dos dies les darreres novetats, els aparells més espectaculars i fins i tot la possibilitat de fer un vol d’iniciació.

Per part dels dos municipis vinculats a l’aeròdrom, l’alcalde d’Òdena, Pep Solé, i la regidora de Dinamització econòmica de l’ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, han coincidit a destacar la importància que té una infraestructura com la de l’aeròdrom per la comarca, i han reiterat el seu compromís de treballar i vetllar per a que s’hi desenvolupin activitats econòmiques, un compromís que implica l’aposta per aquesta infraestructura i la recerca d’empreses, entitats i inversió per a fer-ho possible i treure’n el màxim profit.

Aerosport serà, un any més, una manera de posar el nostre territori al mapa nacional i internacional, amb visitants d’arreu de la península i del sud d’Europa.

Vine a Aerosport! Vine volant!