Salutació / Presentació / Objectius / Fitxa tècnica / Col·laboradors
Programa
Objectius
 

ViureB 2006, liderat per la Fira d’Igualada, concentra els esforços empresarials de líders en l’àmbit empresarial, que garanteixen amb el seu suport i col·laboració l’èxit d’un event sense precedents, planificat i executat amb tot el rigor i la dedicació que l’ocasió mereix, amb l’objectiu de facilitar als seus participants, en les seves diferents modalitats, obtinguin el màxim profit possible.

Els eixos principals on s’articula la Fira, exposició comercial, conferències, activitats culturals i d’oci i acte de cloenda, es realitzen amb varis objectius fonamentats:

  • Font d’informació i formació: mitjançant els continguts generats per les activitats complementàries.
  • Punt de trobada: reunir els professionals dels sectors i els potencials clients dels seus serveis/productes.
  • Aparador comercial: generar contactes entre proveïdors i compradors dins del sector de Qualitat de Viure, tot fomentant l’increment de negoci dels expositors.
  • Plataforma relacional: promoure i reforçar les relacions comercials, tant entre expositors com entre els visitants de la Fira.
  • Fidelització: Fidelitzar els expositors mitjançant un projecte molt beneficiós i de futur.
  • Afiliació: Motivar tant als comerços de la ciutat com a empreses de fora d’Igualada a garantir la seva presència en l’actual edició, a partir d’una publicitat als mitjans de comunicació que relacioni l’interessant projecte VIURE BÉ.
  • Participació: Fomentar la participació i activitat dels visitants, tot procurant que sorgeixi la interactuació entre expositors i visitants.
 

fira igualada detall acte

fira igualada detall stands 5

fira igualada detall stands 6

fira igualada detall stands 7