• Mercat d'antiguitats
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Tastanoia
  • Bstim
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • Maqpaper

Salutació

Benvolguts/des,

 

Un nou emplaçament que vesteixi el saló  i faci de la fira un espai acollidor i de disseny. S’ha escollit l’Escorxador d’Igualada, un edifici emblemàtic de la ciutat amb una arquitectura destacada i que forma part de I’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

L’any passat vam decidir evolucionar i ampliar el concepte de la tradicional fira de nuvis a una fira que aculli a tot tipus de celebracions. En aquest mateix sentit seguim treballant però sense perdre de vista els nuvis, el gruix més important dels nostres visitants.

D’un temps aquí hem anat detectat una evolució en el sector d’empreses i serveis que giren entorn de les noces i celebracions. S’organitzen casaments però canvien els formats. Els particulars no han deixat de celebrar les seves dates importants, tot el contrari, cada cop hi ha més trobades familiars i socials.  D’altra banda, les empreses també fan créixer les estratègies comunicatives a través d’actes, congressos, fires, trobades empresarials…

Conscients de l’evolució dels casaments, de les celebracions de sempre, del naixement de nous formats i del gran pes que els esdeveniments estan prenent en l’àmbit empresarial i personal, des de Fira d’Igualada seguim adaptat el tradicional “Saló de Nuvis” en “Nuvis Fest”, un nom nou que vol reflectir la realitat dels casaments i celebracions, que prenen més sentit sota la denominació de festa.

Hem tingut diverses entrevistes amb empreses d’aquest sector, expositors de sempre i nous, per això no tenim cap dubte sobre l’èxit i idoneïtat de preparar aquesta nova trobada adaptada a les noves necessitats amb noves dates, nou emplaçament i nom nou seguint oferint els serveis per a tot tipus de celebracions.

Animem a la participació del màxim possible d’empreses i públic relacionats amb la temàtica de la fira, perquè és evident que el seu èxit depèn molt de la concurrència de molta oferta i demanda. Sens dubte que els èxits que han precedit aquesta nova fira són una bona garantia, però cal tenir visió de futur i fer créixer aquest nou saló.

Amb aquesta il·lusió i confiant a incrementar empreses, productes i visitants per a aquesta nova edició, els animem a participar-hi sigui com expositor o com a visitant sabent que des de l’organització farem el possible perquè se superin les seves expectatives.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-los molt atentament.

 

Octubre 2017

FIRA D’IGUALADA