fira
top
entitat
fires
cartell

25 i 26 de gener de 2014

Saló de nuvis i celebracions

Saló de nuvis


Saló Nuvis Saló Nuvis

Benvolguts expositors,

Som conscients de la complexitat de la situació econòmica general,però també som receptius a les necessitats i característiques del sector d’empreses i serveis que giren a l’entorn de les bodes i celebracions. Hem tingut diverses entrevistes amb empreses d’aquest sector i amb el bon regust que va deixar la darrera edició i també l’historial d’èxit de les diferents edicions d’aquest Saló, no tenim cap dubte sobre la idoneïtat de preparar aquesta nova trobada que tenim prevista per als dies 25 i 26 de gener de 2014.

Per això animem a la participació del màxim possible d’empreses relacionades amb la temàtica de la fira-saló, perquè és evident que el seu èxit depèn molt de la concurrència de molta oferta, que serà l’atractiu per a més visitants. Sens dubte que els èxits que han precedit aquesta nova edició són una bona garantia, però cal tenir visió de futur i fer créixer aquesta fira, que ja actualment és de les referents a Catalunya en la seva especialitat.

Amb aquest il·lusió i confiant a incrementar empreses i productes per a aquesta nova edició, els animem a participar-hi sabent que des de l’organització farem el possible perquè se superin les expectatives dels expositors i dels visitants.

Aprofito la present per a saludar-los  atentament.

 

FIRA D’IGUALADA

amunt
avís legal | política de privacitat
@ 2009 Fira d’Igualada | Tel 938 040 102 | C. Piera, 24 | 08700 | Igualada