• Mercat d'antiguitats
 • Automercat
 • FirAnoia
 • Tastanoia
 • Bstim
 • Fira de Reis
 • Aerosport
 • Maqpaper

NORMATIVA GENERAL 2021

  A partir d’aquesta edició les temporades seran per any natural, de Gener a Desembre.

DATES:  El darrer diumenge de mes durant tot l’any (a excepció de Juliol, Agost i Desembre) és a dir 30 de Maig, 27 de Juny, 26 de Setembre (juntament amb Firanoia), 31 d’Octubre i 28 de Novembre. ( La temporada 2022 s’iniciarà el dia 6 de Gener)

LLOC:  Passeig Verdaguer d’Igualada (una sola banda), a excepció de les Antiguitats de Firanoia que aniran al Parc de l’Estació Vella.

HORARI:  De les 9 del matí a les 2 del migdia. El muntatge de les parades serà de 8 a 9 del matí, a partir d’aquella hora no hi podrà haver cap vehicle dins la zona de visitants. No es pot desmuntar abans de l’hora de tancament, excepte per causes meteorològiques.

ESPAIS:   Totes les parades son de 4 metres (10 rajoles del Passeig, mes la separació  de 2 metres obligatori per costat entre parades)

SECTORS PARTICIPANTS

 • Antiguitats
 • Art
 • Artesania
 • Col·leccionisme

 INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

 PARTICIPACIÓ TOTA LA TEMPORADA:

 Aquest any el preu serà de 100 euros per a totes les parades amb espai fix i reservat, a causa de les despeses extres, per les mesures Covid, ens veiem obligats, encara que siguin menys edicions, a mantenir el preu.

Pagament :

El pagament es pot fer per transferència bancària prèvia al compte:

BBVA: ES74 0182 3114 3401 0150 9319 

O mitjançant targeta bancaria a la nostra web:

https://firanoia.cat/pagament/

No es considerarà valida cap inscripció fins que no s’hagi realitzat el pagament correctament.

 

POLÍTICA BONIFICACIÓ RESTRICCIONS COVID:

En cas de que es realitzin 3 o mes fires no es bonificarà cap import

En cas de que nomès es realitzin 2 fires es bonificaran 30 euros

En cas de que nomès es realitzi 1 fira es bonificaran 60 euros

En cas de no poder realitzar el Mercat per causes meteorològiques, no es retornarà cap import abonat.

Les bonificacions seran part de la inscripció de la temporada 2022 del Mercat d’Antiguitats, en cap cas es farà un retorn monetari dels imports bonificats.

 VARIS

 1.No és un mercat de productes “semi nous” o del que es coneix tradicionalment com a “segona mà”. És un Mercat d’Antiguitats (+100 anys), Brocanters (+50 anys), Vintage (+30 anys).

2. Els productes artesans han d’haver estat elaborats de forma totalment artesana per la mateixa persona que els ven.

3. Tret de les parades que pel seu producte no sigui possible, és obligatori que els productes exposats estiguin damunt de taulells i no al terra directament.

4.El paradista perdrà el lloc fix adjudicat si deixa d’assistir-hi en dues edicions consecutives. En el cas de no poder assistir en alguna edició, es obligatori comunicar-ho prèviament a l’organització, per correu electrònic a antiguitats@firaigualada.org o al telèfon 938 040 102. El lloc fix adjudicat és personal i intransferible a altres paradistes.

5.La ubicació de les parades és responsabilitat exclusiva de l’organització i es farà, sempre que es pugui, en funció del producte a exposar i a les zones determinades per cada sector. El personal de l’organització podrà fer retirar aquells productes exposats, que al seu criteri no siguin adequats per la tipologia de del Mercat.

6.L’organització privarà de la seva participació a qualsevol expositor que tingui un comportament incorrecte o inadequat sense retorn de l’import pagat.

7.Fira d’Igualada te una assegurança de responsabilitat civil, que en cap cas cobreix el robatori o furt de les peces exposades.

8.Tot expositor participant haurà de facilitar les seves dades a l’organització amb la finalitat de tenir-ne el contacte. Omplint el formulari accepta que les seves dades siguin incloses a la base de dades de Fira d’Igualada, d’acord amb la Llei Orgànica 15/199 de 13 de desembre sobre protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

9.Fira d’Igualada, es reserva el dret d’admissió de persones i objectes, així com resoldre qualsevol qüestió sobre el Mercat no contemplada en aquesta normativa.

10.Efectuar el pagament de la parada i participar al Mercat Mensual d’Antiguitats d’Igualada implica el coneixement, acceptació i compliment d’aquestes normes.

 

MESURES PROTECCIÓ COVID:

 • Tots els expositors han de ubicar-se al espai que els ha estat designat i que podran  veure en el plànol que s’enviarà abans de cada edició.
 • Els espais són diferents als habituals, per tant, cal que cada expositor cerqui el seu nou espai al plànol  i  verifiqui la ubicació abans d’iniciar el muntatge
 • La parada s’haurà de muntar dins dels límits establerts per l’organització, sense l’opció de poder ocupar fora de les marques.
 • No es podran fer servir els laterals de les parades per exposició, el públic no podrà tenir accés als laterals de les parades. Sempre s’ha de fer la venta per la part frontal de la parada.
 • Durant el muntatge de la fira, cal mantenir les distancies de seguretat entre persones.
 • Els expositors que tenen contractat un espai, disposaran de 4 metres per la parada a mes dels 2 metres de separació entre cada parada.
 • Les parades no poden superar els 3 metres de profunditat.

 És obligatori el lliurament del full d’autoresponsabilitat de cada una de les persones que estaran a l’estand .