Presentació / Fitxa tècnica / Actes / Col·laboradors
Programa
Presentació

 

Fidel com sempre en el suport a les necessitats que planteja el sector del gènere de punt, tant pel que fa a l’oferta de maquinària, serveis i complements, com pel que demana l’industrial fabricant de punt, Fira d’Igualada presenta una nova edició de Maq&punt.

Enguany, la fira ve envoltada d’un marc de profunda transformació que comportarà un canvi important per al sector. Precisament, Fira d’Igualada i Fagepi entenem que un dels puntals bàsics per afrontar els nous temps és l’aposta per noves tecnologies que facilitin la competitivitat de les empreses, mitjançant la gestió de la informació, la moda i la innovació. Aquest és, doncs, l’objectiu d’aquesta edició de Maq&punt’2004, que ha de permetre la presentació de tota mena de novetats tant per la via del gran aparador que és la Fira, com per la segona edició del Saló del Coneixement, que s’organitza paral·lelament amb diferents àrees d’interès.

Desitgem que aquesta aportació contribueixi decisivament a la millora del sector a casa nostra i constitueixi un nou èxit per a tots.