• Fira de Reis
  • Mercat d'antiguitats
  • Aerosport
  • FirAnoia
  • Maqpaper
  • Automercat
  • Tastanoia

Els expositors de Maqpaper ja han reservat el 75% de l’espai disponible a la fira que se celebrarà al març

La Fira Internacional Maqpaper ja compta amb una ocupació de més del 75% de l’espai previst.  Entre els expositors confirmats ja hi ha alguns dels més importants del sector com són ABB, Kandant Johnson Europe BV, Nalco Española, Metso España, Kemira Iberica, Voith Paper o Andritz Ingenieria, entre d’altres. Les inscripcions ja estan obertes i es poden dur a terme a través de la pàgina web de Fira Igualada (entitat organitzadora): http://www.firaigualada.org/maqpaper/preincripcio-i-serveis/

Maqapaper se celebrarà els dies 7 i 8 de març a Igualada i estrenarà un nou espai que permetrà als subministradors per a la industria de la cel·lulosa, el paper i el cartró ondulat de tot l’Estat espanyol unes millors condicions d’exposició. La desena edició d’aquesta fira  biennal  que reuneix a tot el sector es celebrarà al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada, un espai perfectament condicionat com a recinte firal.

Una altra de les novetats destacades d’aquesta edició seran una sèrie de conferències organitzades conjuntament amb la Unió Empresarial de l’Anoia i Foment del Treball sobre economia circular a l’entorn de la indústria paperera.

Maqpaper i Energètica, dues fires que connecten

Com ja és habitual, Maqpaper coincidirà en el temps i en l’espai amb la Fira Energètica (Fira-congrés de l’eficiència i l’estalvi energètic). Com ja és sabut, per la industria paperera el cost energètic té una importància notable i és per això que Fira Igualada, organitzadora de les dues fires professionals, aposta per la connexió dels dos sectors.

Maqpaper és una fira biennal de caràcter internacional del sector paperer, que des de l’any 1999 se celebra a Igualada organitzada per Fira d’Igualada y amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el suport tècnic de l’Associació Espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró (ASPAPEL), i l’Associació Clúster del Paper del País Basc. Maqpaper és l’única fira del sector del paper de l’Estat espanyol i està previst que hi siguin representades mes de 200 marques de productes i serveis per a la indústria paperera