fira
top
entitat
Maqpaper

FIRA D’IGUALADA té la satisfacció de convocar una nova edició de la FIRA MAQPAPER, la única fira que s’organitza a l’estat espanyol dedicada al sector paperer.

En aquesta nova edició hem incorporat una novetat important i al mateix temps complementària del sector paperer, que és la vessant energètica, tant decisiva en els costos del paper.

Hem decidit fer coincidir en la mateixa data i en el mateix recinte  la 8a edició de MAQPAPER i la  2a edició de la fira ECOENERGÈTICA, (Fira de l’eficiència i estalvi  energetic),   ja que son totalment complementàries, i al mateix temps, aquesta última la convoquem extensiva a tots els sectors.

És evident que el mon de l’energia ens afecta a tots, amb totes les seves variants i aplicacions: les energies renovables, les possibilitats d’auto-consum, l’estalvi energètic, la optimització dels recursos, la cogeneració, etc i moltes d’elles bàsiques per al sector paperer y de plena aplicació en la majoria de processos industrials i de serveis (vivendes, agrupació de vivendes, establiments esportius, hotelers, sanitaris, etc).

Esperem que aquesta incorporació aporti autèntiques sinèrgies a la Fira, i ajudi a clarificar la confusa situació actual, aprofitant les novetats que hi haurà presents a la Fira i a les conferències que tindran lloc en el seu transcurs. Al mateix temps desitgem que aquesta nova edició sigui un nou referent per al sector paperer, tant important a la nostra comarca.

amunt
avís legal | política de privacitat
@ 2009 Fira d’Igualada | Tel 938 040 102 | C. Piera, 24 | 08700 | Igualada