• Maqpaper
  • Energètica
  • Automercat
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Mercat d'antiguitats
  • Nuvis Fest
  • Fira de Reis
  • Bstim

TastAnoia omplirà la Rambla amb tasts de vins, degustacions de menjars i activitats gastronòmiques

  • El visitant podrà degustar vins i menjars de la comarca amb tiquets a partir d’un euro divendres 27 al vespre, dissabte 28 i diumenge 29 durant tot el dia.
  • La mostra ofereix com a novetat un ampli programa d’activitats amb plats estrella com el “Primer concurs de tast per parelles” o l’espectacle “La música del vi” a càrrec del periodista Marcel Gorgori.

TastAnoia, la mostra gastronòmica de FirAnoia, pren pes en aquesta cinquena edició i omple la Rambla de Sant Isidre de vins, tapes i activitats gastronòmiques per a totes les edats durant els tres dies de FirAnoia. A l’oferta de productes alimentaris i de beure, que el visitant podrà degustar amb tiquets a partir d’un euro, se li suma aquest any com a novetat una programació de qualitat amb 7 activitats gastronòmiques per a totes les edats.

La mostra TastAnoia estarà ubicada al centre d’Igualada, a la Rambla Sant Isidre, on el visitant trobarà un gran taulell on poder triar entre 30 vins de la comarca i les parades dels restaurants amb les seves tapes i la dels artesans amb els seus productes casolans. Enguany també, com a novetat, l’espai s’amplia amb una terrasseta agradable on estar s’hi mentre es degusten els productes de la comarca o es participa en alguna de les activitats que hi tindran lloc. L’horari d’obertura serà divendres de vuit del vespre a onze de la nit, dissabte de les dotze a les tres del migdia i de sis de la tarda a onze del vespre i diumenge de les dotze a les tres del migdia i de sis a nou del vespre.

 

Vins, productes i restaurants de la comarca

Al TastAnoia el visitant podrà prendre una copa de vi i escollir entre 30 vins de 13 cellers, menjar-se unes tapes dels 13 restaurants que estaran oferint els seus millors plats i/o comprar productes dels 12 artesans que també tindran paradeta. Tot això a l’aire lliure, al bell mig de la Rambla Sant Isidre, en un espai habilitat per gaudir de la gastronomia i la ciutat amb amics i família.

Concretament, els cellers amb els seus vins que es podran trobar al TastAnoia són: Cava Gabarró, Bohigas, Pagès Entrena, Torrens Moliner, Can Feixes, Can Vich, Can Grau Vell, Can Gallego, Can Pascual, Raventós Rosell, Puiggròs, El Menestral de Vilaseca i Grapissó.

Pel que fa als restaurants de la comarca que es podran trobar amb alguns dels seus millors plats en forma de tapa, pinxo o cassoleta són: Bon Gust, Ca l’Escolà, Cúbics Restauració, Camí del Castell, Els Fogons, Kan Bakus, Inquiet, El Castell de Rubió, La Cassoleta, La Clotxa, Pizza Mamma, Ramón Cuadras i Singular.

Els productors artesans que oferiran els seus productes casolans com embotits, cerveses, fruits secs, formatges… són: Can Gibert, Cervesa Els Minairons, Cal Pepe, Hidromel d’Melis, Fruits Secs Más d’en Nogués, Espina de Ferro, Berichó, Cervesa La Lenta, La Llar dels Meus Dolços, Euroconills, Can Mabres i Mel d’Atany amb Òscar Pastisser.

 

7 activitats gastronòmiques de qualitat

Com a novetat, enguany FirAnoia amplia la seva oferta i afegeix a la seva programació activitats i tallers entorn Del món del vi i la gastronomia. Així, divendres a les Golfes del Teatre Aurora el periodista Marcel Gorgori oferirà l’activitat “La música del vi”, una oportunitat de tastar 4 vins acompanyats de peces d’òpera. Dissabte a les 12 del migdia a la Terrasseta del TastAnoia, a la rambla Sant Isidre, hi haurà el Primer Concurs de Tast per parelles amateur, on els concursants (que s’hauran d’haver inscrit prèviament) faran un tast a cegues de diferents begudes. També dissabte però a dos quarts de vuit del vespre hi haurà un tast de vins a càrrec del celler Juvé Camps i durant tot el cap de setmana, al final del carrer d’Òdena, tocant a la rambla, hi haurà la mostra de formatges artesans de Catalunya, amb tasts i diferents activitats. I durant tot el cap de setmana, a la terrasseta del TastAnoia hi haurà tallers de cuina per a nens, tastabirres i altres activitats. Pot consultar-se tota la programació, amb horaris, llocs i informació per a les inscripcions a www.firaigualada.org/tastanoia.

Fira d’Igualada, amb l’organització de TastAnoia, posa un gran aparador al servei del producte de proximitat, de la cuina del territori i dels cellers de la nostra comarca. TastAnoia vol contribuir en la dinamització del sector agroalimentari de la comarca de l’Anoia, un sector emergent, amb potencial de crear empreses i ocupació i que pot ser un sector econòmic motor en el territori. Fira d’Igualada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el suport del restaurant Kan Bakus.


singular.php ::::::::::::