• Automercat
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Mercat d'antiguitats
  • Nuvis Fest
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • Maqpaper
  • Energètica

TastAnoia, la fira gastronòmica de FirAnoia, omplirà la Rambla amb degustacions de vins, productes artesanals i plats elaborats Km0

  • El visitant podrà degustar vins i menjars amb tiquets a partir d’un euro
  • La mostra acull un total de 13 cellers, 2 cerveseries artesanes, 12 restaurants i 8 productors artesans, tots de la comarca

TastAnoia, la fira gastronòmica de FirAnoia pren pes en aquesta nova edició i ho fa amb una nova ubicació i més expositors, en total la mostra acollirà un total de 13 cellers, 2 cerveseries artesanes, 12 restaurants i 8 productors artesans, tots de la comarca.

TastAnoia celebrarà la seva tercera edició estrenant imatge, un logotip exclusiu que dota de més personalitat la mostra i li confereix una personalitat pròpia en el marc de FirAnoia. Així, aquest cap de setmana, el dissabte i diumenge, durant tot el dia, la Rambla Sant Isidre serà l’escenari d’una gran mostra culinària i vitivinícola de productes de la comarca.

El visitant podrà degustar productes artesans, plats elaborats, cerveses, caves i vins de la comarca mitjançant la compra de tiquets a partir d’un euro en un espai agradable a l’aire lliure i amb ambient festiu. TastAnoia és un espai on aturar-se, menjar i prendre una copa de vi en calma.

Els productors locals oferiran al visitant la possibilitat de conèixer la qualitat i diversitat de productes que es produeixen al territori, formatges, xocolates, embotits, fruits secs, carn ecològica,… aliments de proximitat que es comercialitzen més enllà de l’Anoia i que gaudeixen de gran reputació.

El sector de la restauració de la comarca també tindrà presència a la fira. Els restauradors anoiencs oferiran en els seus estands petits plats elaborats que els ciutadans podran degustar i li permetran gaudir dels fogons de les cuines dels restaurants de la comarca.

Un gran taulell amb una carta de més de 30 vins i caves oferirà copes a tots els visitants que vulguin tastar els millors vins de la comarca i les darreres creacions dels enòlegs anoiencs.

Fira d’Igualada amb l’organització de TastAnoia posa un gran aparador al servei del producte de proximitat, de la cuina del territori i dels cellers de la nostra comarca. TastAnoia vol contribuir en la dinamització del sector agroalimentari de la comarca de l’Anoia, un sector emergent, amb potencial de crear empreses i ocupació i que pot ser un sector econòmic motor en el territori. Fira d’Igualada compta amb la col·laboració del projecte “L’Anoia del Camp a la Taula” del Consell Comarcal i amb el restaurant Kan Bakus en l’organització de la mostra. Les tres entitats comparteixen la voluntat de promocionar els productes de casa nostra.


singular.php ::::::::::::