• Automercat
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Mercat d'antiguitats
  • Nuvis Fest
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • Maqpaper
  • Energètica

Concursos xarxes

IV Concurs FIRANOIA a Instagram

Concurs Instagram FirAnoia

Concurs Instagram FirAnoia

FIRANOIA és un gran escenari ple de parades, estands, productes, visitants, espectacles…. Espais, moments i racons que podem fotografiar i difondre per la xarxa. Amb aquesta voluntat s’organitza el tercer concurs  “FIRANOIA a Instagram” amb l’etiqueta #Firanoia17. Hi haurà una fotografia escollida per votació popular i un segon premi que escollirà el jurat. Les dues fotografies escollides rebran un sopar per a dues persones valorat en 50€ al restaurant Kan Bakus d’Igualada.

 

Condicions

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #Firanoia17, i siguin imatges preses durant els tres dies de FIRANOIA.

El concurs comença el 26 de maig a les 5 de la tarda i acaba el 28 de maig a les 12 de la nit. Les votacions de les fotografies es podran fer fins el diumenge 28 a les 23.59 de la nit i la més votada s’endurà el premi de votació popular. El veredicte del jurat pel segon premi s’emetrà el dijous 1 de juny.

Les persones guanyadores es contactaran a través d’un missatge per Instagram. Els noms dels guanyadors/es i els finalistes també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de Fira d’Igualada. Els guanyadors s’hauran de posar en contacte amb l’organització al correu premsa@firaigualada.org enviant la seva fotografia guanyadora amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

 

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #Firanoia17 podran ser utilitzades a les xarxes socials de Fira d’Igualada i per a futures campanyes de promoció de FIRANOIA.

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #Firanoia17 significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #Firanoia17 implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de Fira d’Igualada.

 

Jurat, veredicte i premis

La fotografia escollida pel públic serà la que a les 23.59 del diumenge 28 de maig tingui més vots a través d’Instagram.

El jurat que escollirà el segon premi estarà format per membres de la junta directiva de Fira d’Igualada i emetrà públicament el seu veredicte el dijous 1 de juny  del 2017.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans del dimarts 7 de juny. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots.

 

 

 Concurs a Twitter “La targeta amagada” 

Concurs FirAnoia "La targeta amagada"

Concurs FirAnoia “La targeta amagada”

Durant tota la setmana del 22 al 26 de maig la Biblioteca Central d’Igualada amaga un secret. Entre les pàgines d’un dels llibres que descansen als prestatges hi ha amagada una targeta de FIRANOIA. L’afortunat o afortunada que la trobi s’emportarà el premi d’un sopar per a dues persones al Restaurant  Ramon Cuadras d’Igualada.

El dia 22 de maig es donarà una pista pel Twitter de Fira d’Igualada (i simultàniament al Facebook). L’organització es reserva la opció de donar una segona o més pistes durant la setmana si ho creu oportú.

Es podrà buscar la targeta amagada durant tota la setmana fins el dissabte al matí. Si ningú troba la targeta abans que tanqui la Biblioteca el dissabte al migdia, el premi quedarà desert.

Aquell qui trobi la targeta de FIRANOIA haurà de seguir les instruccions que hi trobarà per poder rebre el premi.

 

T’hi atreveixes?

No t’oblidis de seguir-nos al Twitter de @firaigualada per poder conèixer les pistes.

 


singular.php ::::::::::::