• Automercat
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Mercat d'antiguitats
  • Nuvis Fest
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • Maqpaper
  • Energètica

3 dies de carrer, 3 dies d’aparador comercial, 3 dies de FirAnoia

Es propers 13, 14 i 15 de juny el centre d’Igualada es convertirà en un gran aparador comercial amb FirAnoia. 37.000m2 d’exposició, d’estands, d’activitats, alimentació, venda al detall, horticultura, artesania, degustació,botigues obertes en diumenge i el sorteig de 3.000€ entre els compradors d’un cotxe!

FirAnoia torna un any més als carrers d’Igualada, i ho fa amb el bon temps. 300 expositors en 37.000m2. Els visitants podran passejar-se pel centre de la ciutat amb parades i estands de tot tipus a la seva disposició. Una zona comercial al passeig Verdaguer amb un tram dedicat a autocaravanes i tota la plaça de Cal Font per a vehicles en exposició; un any més se sortejaran 3.000€ entre tots aquells que es comprin un cotxe durant la Fira. Activitats a la Rambla i tota una zona de degustacions a 1 i 3€ de productes amb denominació d’origen Anoia. Dins de FirAnoia hi haurà la fira d’horts urbans Horticultura’t amb xerrades tècniques i tallers gratuïts tot el cap de setmana. També la FiraBit’14mostra TIC professional, social i única de l’Anoia amb xerrades i tallers dedicats a les noves tecnologies i la II Lan Party Igualada que durant tot el diumenge aplegarà amants dels jocs dels ordinadors. I un centenar de parades d’artesania d’arreu del país repartides pel casc antic de la ciutat.

Instagram i Joc de pistes

Aquest any hi haurà el primer Concurs FIRANOIA d’Instagram, amb un premi per votació popular, un lot de vins i un premi del jurat, un sopar per a 2 persones.

També com a novetat, durant tota la setmana del 10 al 15 de juny la Biblioteca Central d’Igualada amagarà una targeta secreta amb premi, per trobar-la s’aniran donant pistes al Twitter de Fira d’Igualada.

Els comerços també estan de fira

A banda dels estands i les diferents parades que convertiran els carrers d’Igualada en l’aparador comercial més gran de la comarca, molts comerços de la ciutat s’han sumat a FirAnoia i oferiran preus especials de fira durant tot el cap de setmana i a més obriran el diumenge! Tres dies de festa al carrer, de comprar i vendre, de mirar i remenar, de tastar, de provar, de conèixer i de viure la ciutat.

Els dies 13, 14 i 15, vine aIgualada, FirAnoia t’espera!


singular.php ::::::::::::