• Automercat
  • Tastanoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Nuvis Fest
  • Maqpaper
  • Energètica

Principals representants del sector del paper i de l’energia es donen cita a Maqpaper i Ecoenergètica

25.03.2014

Maqpaper, única fira de l’estat dedicada a la indústria paperera i Ecoenergètica, fira congrés sobre l’estalvi i l’eficiència energètica a les Pimes porten a Igualada (Anoia) importants representants de tots dos sectors en una cita conjunta que tindrà lloc els propers 2 i 3 d’abril.

 

Amb més de 160 marques representades en una superfície de 4.000m2, Maqpaper i Ecoenergètica, dues de les fires sectorials amb més pes nacional i internacional que es realitzen a Catalunya, reuniran a Igualada, el 2 i 3 d’abril, empreses punteres de la indústria paperera a nivell internacional i representants del sector energètic focalitzat en l’eficiència i l’estalvi.

Tal i com ha destacat el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, “hi seran presents la majoria d’empreses subministradores europees del sector paperer, i mantenim el nombre d’expositors respecte els de l’edició anterior”. Ha destacat també la bona resposta de les empreses participants i de l’important nombre d’inscrits a les conferències.

Per la seva banda, Àngels Chacón, regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, ha destacat la importància d’unes fires focalitzades a sectors estratègics de la comarca i la ciutat. Ha recordat la doble vessant d’aquestes fires, amb una part d’expositors però amb un important pes acadèmic i estratègic pels sectors i ha coincidit amb el president de Fira d’Igualada a ressaltar que el visitant que es busca i s’atrau en una cita com aquesta no és quantitatiu sinó completament qualitatiu ja que que és una fira professional.

Maqpaper i Ecoenergètica en un mateix espai

Ambdues fires conflueixen en el recinte de Cal Carner ja que la temàtica és igualment complementària. Si bé Maqpaper reunirà als representants del sector paperer, Ecoenergètica i el seu enfocament adreçat a l’estalvi energètic en les empreses encaixa perfectament dins les inquietuds que totes les empreses, també les papereres, tenen en un moment tan sensible com l’actual en matèria de costos energètics.

A nivell organitzatiu cada fira-congrés compta amb el seu propi espai per a les conferències i per a que els expositors puguin presentar i donar a conèixer els seus productes i novetats. Qualsevol persona interessada en assistir a les conferències, tant les d’Ecoenergètica o Maqpaper només cal que s’inscrigui gratuïtament.


singular.php ::::::::::::