• Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Aerosport
  • FirAnoia
  • Maqpaper
  • Automercat
  • Tastanoia
  • Bstim

L’eficiència energètica i l’economia circular protagonistes de les conferències d’Energètica

Els dies 7 i 8 de març la Fira-Congrés Energètica organitza un parell de jornades que tractaran algunes de les algunes de les principals inquietuds del sector de l’eficiència i l’estalvi energètic : l’eficiència energètica el dia 7 i l’economia circular el dia 8. La jornada del 7 de març porta per títol “Estratègies per una energia eficient” i es divideix en dues sessions.  “L’industrial davant els subministraments energètics” serà la conferència del matí.  I a la tarda serà el torn d’estudiar l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

El dijous dia 8, la jornada estarà dedicada a l’economia circular a la indústria. “El paper i l’economia circular” serà el títol de la sessió del matí i a la tarda es generà debat entorn a la premissa “La indústria circular: realitat, aspiració o miratge?”. Aquestes jornades s’han organitzat des de Fira Igualada conjuntament amb la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA).

Maqpaper i Energètica, dues fires connectades

Com ja és habitual, la Fira Energètica coincidirà en el temps i en l’espai amb Maqpaper. Com ja és sabut, per la industria paperera el cost energètic té una importància notable i és per això que Fira Igualada, organitzadora de les dues fires professionals, aposta per la connexió dels dos sectors.

Energètica i Maqpaper se celebraran els dies 7 i 8 de març a Igualada al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada, una nova ubicació per aquesta fira perfectament condicionada com a recinte firal.

Maqpaper és la única fira de l’estat espanyol dedicada al sector paperer i per tan és el punt de trobada dels industrials de la cel·lulosa, el paper i el cartró ondulat de tot l’Estat. Actualment la fira ja té confirmats algunes de les empreses més importants del sector com ABB, Kandant Johnson Europe BV, Nalco Española, Metso España, Kemira Iberica, Voith Paper o Andritz Ingenieria, entre d’altres i està previst que hi siguin representades més de 200 marques de productes i serveis per a la indústria paperera.