• Automercat
 • Tastanoia
 • Mercat d'antiguitats
 • Fira de Reis
 • Bstim
 • FirAnoia
 • Aerosport
 • Nuvis Fest
 • Maqpaper
 • Energètica

Rècord de vendes i visites a Automercat

 • Els expositors tanquen la venda de 78 de cotxes, un 37% més que l’any passat
 • El comprador d’un Hyundai i-20 al concessionari Anoia Motor Hyundai, Jaume Pujabet , va ser el guanyador del sorteig dels 1.000€

Automercat tancava portes aquest diumenge amb la venda signada de 78 cotxes, 21 vehicles més que l’any passat, el que suposa un increment del 37%. Tot un èxit de vendes que els expositors celebraven amb efusió. La fira de l’outlet del cotxe de segona mà i quilòmetre 0 aconseguia així un record de vendes, ja que en els darrers anys la xifra es mantenia als voltants de les 50 unitats. A més, aquesta xifra espera veure’s augmentada en els propers dies quan es materialitzin els contactes que es van fer durant aquests dos dies i que encara estan en la fase de valoració de compra.

Pel que fa a les visites, les xifres també van augmentar, i Automercat va cridar l’atenció de més de 3.100 persones, uns centenars més que l’edició anterior. Els primers símptomes de reactivació econòmica, les atractives ofertes i la campanya de comunicació per part de Fira d’Igualada expliquen aquest èxit d’Automercat 2016.

En aquest sentit, Joan Domènech explica que “Aprofitant la conjuntura econòmica de recuperació, hem apostat fent un gran esforç comunicatiu del saló, una estratègia que ens ha ajudat a obtenir aquests bons resultats”.

D’altra banda, el Saló d’enguany comptava amb un increment de vehicles exposats, concretament s’hi podien trobar 324 cotxes, 24 més que l’any passat. Els visitants van agrair trobar aquesta àmplia oferta de vehicles i destacaven l’oportunitat que suposa per a ells trobar en un únic espai tota l’oferta junta, ja que els permet estalviar-se l’itinerari pels diferents centres de venda de vehicles.

Els expositors explicaven els diferents perfils del visitant d’aquesta fira, persones amb la decisió presa de comprar un vehicle, persones del sector o aficionades al motor i visitants que passegen sense la voluntat de compra però amb interès per conèixer les ofertes. Així, els quinze expositors han pogut constatar que aquesta fira acull gent majoritàriament de la comarca de l’Anoia però també del Baix Llobregat, el Bages i la Segarra, entre altres.

Tots els expositors són de la comarca, concretament han estat quinze: Anoia Motor-Seat, Garatge Montserrat – Fiat –Alfa Romero, Dabsa, Garatge Montserrat – Opel, Ramon Solsona, Remm Guitart, Rosich Motors, Talleres Santi Enrique, Servisimó Igualada, A.M.Anoia, Sarauto, Anoia Motor-Hyundai, Futurauto, Energy Cars i Anoia Automoció.

 

Sorteig de 1.000€

Com en les anteriors edicions l’organització ha sortejat un val descompte de 1.000€ entre totes les persones compradores d’un cotxe durant la fira. Enguany, l’afortunat va ser Jaume Pujabet, que va comprar un Hyundai i-20 en el concessionari Anoia Motor Hyundai.

 

La inauguració

L’alcalde de la ciutat, Marc Castells, acompanyat de Joan Domenech, president de Fira d’Igualada, la diputada Alba Vergès i el regidor de Qualitat Urbana Jordi Pont van inaugurar dissabte la fira amb una passejada per tot el recinte. Tots van poder saludar personalment als expositors i conèixer les inquietuds dels professionals.

Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Fira d’Igualada és una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i la seva comarca.


singular.php ::::::::::::