• Fira de Reis
  • Mercat d'antiguitats
  • Aerosport
  • FirAnoia
  • Maqpaper
  • Automercat
  • Tastanoia

L’Automercat posarà a la venda 300 vehicles d’ocasió a l’avinguda Europa aquest cap de setmana

  • La 17a edició d’aquesta fira repeteix ubicació a l’aire lliure per segon any consecutiu i es l’outlet automobilístic més gran de la comarca
  • Entre tots els compradors se sortejaran 1.000 euros que es descomptaran del preu del vehicle adquirit

Igualada, 20 de març de 2018. – La fira Automercat celebrarà aquest cap de setmana la seva 17a edició repetint ubicació a l’aire lliure. L’any passat va traslladar-se a l’exterior, concretament a l’avinguda Europa i avinguda dels Països Catalans, al barri de Les Comes on va tenir molt bona acollida. Enguany repeteix ubicació i reunirà a 300 vehicles d’ocasió, convertint-se en l’outlet automobilístic més gran de la comarca.

Fira d’Igualada, entitat organitzadora d’aquesta fira aposta per l’exterior després de l’èxit de l’edició anterior en la qual van visitar la fira persones d’arreu de la comarca, i planteja dos dies d’exposició permanent entre les 10 i les 20 hores, tant dissabte com diumenge, amb entrada lliure. En total, Fira d’Igualada destina 10.000 metres quadrats a les catorze marques expositores que portaran vehicles d’ocasió, quilòmetre zero, gerència i seminous.

Una de les característiques importants de l’Automercat és la possibilitat de provar tots els vehicles exposats i la garantia del concessionari expositor sobre el vehicle comprat. El concessionari també pot comprar el vehicle vell, si s’arriba a un acord entre comprador i venedor. A més a més, entre tots aquells que comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que es descomptarà de la compra del cotxe.

Els expositors que participaran a Automercat són:

Anoia Automoció – Toyota, Anoia Motor- Hyundai, Anoia Motor – seta, AM Anoia, DABSA, Futurauto / Citroën DS Automoviles, Garatge Montserrat Fiat / Alfa Romeo, Garatge Montserrat – Opel, REMM Guitart, Rosich Motors, Sarauto, Servisimó – Volkswagen / Audi, Servisimó Igualada – Skoda i  Santi Enrique – Nissan.

Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Fira d’Igualada és una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i la seva comarca.