• Automercat
 • Tastanoia
 • Mercat d'antiguitats
 • Fira de Reis
 • Bstim
 • FirAnoia
 • Aerosport
 • Nuvis Fest
 • Maqpaper
 • Energètica

Es mantenen les xifres d’afluència de visitants i compres a Automercat

 • La guanyadora del sorteig de 1.000€ és Montserrat Salvador que havia comprat un Seat Altea XL a Anoia Motors
 • Els expositors tanquen la venda de 57 de cotxes

Automercat tancava portes aquest diumenge amb la venda signada de 57 cotxes, gairebé un 20% del total dels vehicles exposats durant aquest cap de setmana al recinte firal de Cal Carner. La fira de l’outlet del cotxe de segona mà i quilòmetre 0 aconseguia així, mantenir ta xifra de vendes, un número que espera veure’s augmentat en els propers dies quan es materialitzin els contactes que es van fer durant aquests dos dies i que encara estan en la fase de valoració de compra.

Pel que fa a les visites, les xifres també es van mantenir, i Automercat va cridar l’atenció d’unes 3.000 persones, uns visitants que troben en la fira una oportunitat de cercar un vehicle d’ocasió en un recinte de 10.000m2 i estalviar-se l’itinerari per diferents centres de venda de vehicles. Els mateixos visitants destacaven el bon estat dels vehicles exposats, valorant l’ampli ventall d’ofertes, amb vehicles per a tot tipus de butxaca i de client

Els expositors explicaven els diferents perfils del visitant d’aquesta fira, persones amb la decisió presa de comprar un vehicle, persones del sector o aficionades al motor i visitants que passegen sense la voluntat de compra però amb interès per conèixer les ofertes. Així, els quinze expositors han pogut constatar que aquesta fira acull gent majoritàriament de la comarca de l’Anoia però també del Baix Llobregat, el Bages i la Segarra, entre altres.

Tots els expositors són de la comarca, concretament han estat quinze: Anoia Motor-Seat, Garatge Montserrat – Fiat –Alfa Romero, Dabsa, Garatge Montserrat – Opel, Ramon Solsona, Remm Guitart, Rosich Motors, Talleres Santi Enrique, Servisimó Igualada, A.M.Anoia, Sarauto, Anoia Motor-Hyundai, Futurauto i Energy Casrs.

Sorteig de 1.000€

Com en les anteriors edicions l’organització ha sortejat un val descompte de 1.000€ entre totes les persones compradores d’un cotxe durant la fira. Enguany, l’afortunada ha estat Montserrat Salvador, que va comprar un Seat Altea XL en el concessionari Anoia Motors.

La inauguració

L’alcalde de la ciutat, Marc Castells, acompanyat de Joan Domenech, president de Fira d’Igualada, van inaugurar la fira amb una passejada per tot el recinte. Ambdós van poder saludar personalment als expositors i conéixer les inquietuds dels professionals. Per la seva banda, Marc Castells es va interessar per la recuperació econòmica del sector i va preguntar sobre les xifres i indicadors econòmics.

La trobada va tenir lloc dissabte al matí, que ocasionalment va coincidir amb un dels moments més concorreguts de la fira, ja que el visitant amb interès de compra és el més puntual. En aquest sentit, Joan Domènech va explicar que “aquests moments són un dels pulsòmetres més fiables de la salut de la fira i del sector, més enllà del nombre de vendes que es recullen el diumenge, ja que moltes de les compres no es tanquen fins uns dies després de la fira”.

Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Fira d’Igualada és una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i la seva comarca.


singular.php ::::::::::::