fira d'igualada
top
entitat
Automercat

Presentació

Ens complau presentar una nova edició d’aquesta Fira dedicada al vehicle d’ocasió, perquè és fruit de la voluntat del sector, que està interessat en la seva celebració. En aquest cas, des de Fira d’Igualada hem fet de receptors i som sensibles a les necessitats que detectem. La resta és posar a la disposició tot allò de positiu que tenen les fires : la infraestructura i l’organització de què disposem per assegurar l’èxit, que vol dir satisfer els clients.(amb punt) En aquest cas tant els expositors com els visitants.

En aquesta línia, els visitants trobaran una selecció de les millors ofertes en vehicle usat, amb informació sobre les dades bàsiques i a  preu de mercat, amb l’avantatge de poder comparar-lo amb d’altres al mateix lloc d’exposició.

I facilitarem als expositors la presentació de les seves ofertes, promocionant i facilitant al màxim la presència de visitants i compradors, tot en un espai excel·lent i ben organitzat.

Des de Fira d’Igualada animem  a la participació en aquesta Fira i no dubtem que la conjunció d’ambdós interessos (expositors i visitants) satisfarà les expectatives de totes les persones assistents. És la funció essencial de l’organització de la Fira com a motor econòmic, compromès en aquest cas amb el sector del motor com a vehicle.

Bona Fira AUTOMERCAT!

FIRA D’IGUALADA

 

amunt
avís legal | política de privacitat
@ 2009 Fira d’Igualada | Tel 938 040 102 | C. Piera, 24 | 08700 | Igualada