• Fira de Reis
  • Maqpaper
  • Energètica
  • Automercat
  • Aerosport
  • FirAnoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Nuvis Fest
  • Bstim

Festival Aeri

El festival tindrà lloc el diumenge 7 de maig de 12 a 14 hores i comptarà amb més d’una vintena de participants que faran diverses exhibicions i demostracions i vols acrobàtics. Al cel d’Igualada i d’Òdena i especialment sobre l’aeròdrom Igualada-Òdena es podrà veure volar la patrulla italiana Blue Circe que amb els seus quatre avions faran diverses acrobàcies, en aquest mateix sentit, el festival aeri també comptarà amb el campió Europeu i d’Espanya absolut d’acrobàcia, el navarrès Cástor Fantoba i amb el també pilot d’acrobàcia, l’igualadí Àlex Balcells .

La programació prevista pel festival és la següent:

AERONAU Hora inici Durada
1 Exhibició de drons 12:00 8 mins.
2 Formació trikes (3) 12:08 10 mins.
3 Formació biplans (3) 12:18 10 mins.
4 Només biplano SE5A réplica 12:28 8 mins.
5 Formació Yak-52 (2) 12:36 10 mins.
6 Vol de veler i remolcador 12:46 10 mins.
7 Salt de paracaigudistes desde helicòpter 12:56 7 mins.
8 Extra 330SC – Àlex Balsells 13:03 12 mins.
9 Formació autogirs (6) 13:15 12 mins.
10 Sukhoi Su-31 – Castor Fantoba 13:27 12 mins.
11 Formació Blu Circe (4) ITÀLIA 13:39 20 mins

singular.php ::::::::::::