• Automercat
  • Tastanoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Nuvis Fest
  • Maqpaper
  • Energètica

Cartell espectacular pel 25è aniversari d’Aerosport

El certamen inclourà un gran festival aeri amb les acrobàcies de pilots de primer nivell

Aerosport, el certamen d’aeronàutica general i esportiva, està preparant l’edició d’aquest any amb grans sorpreses i novetats amb motiu de la celebració del seu 25 aniversari. La cita d’aquest any serà el 6 i 7 de maig a l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena i compta amb la novetat que inclourà un festival aeri amb les acrobàcies de pilots de gran nivell, un cartell espectacular pel celebrar l’aniversari.

Concretament, el festival aeri tindrà lloc el diumenge 7 de les dotze a les dues del migdia, quan els visitants podran gaudir de l’espectacle acrobàtic de l’internacional pilot Cástor Fantoba, el pilot local Álex Balsells i la patrulla italiana Blu Circe Team. Al festival també es sumaran les acrobàcies de parapents i les demostracions de tot tipus d’aeronaus, entre elles, els yaks, que tant criden l’atenció dins del sector i entre el públic en general.

D’altra banda, Aeroport comptarà un cop més amb els tradicionals carrusels de tot tipus d’aviacions, amb concentracions de naus per models i amb el propi espectacle dels moviments de totes les naus que aterraran per visitar el certamen. Així, es donarà cita un cop més, professionals del vol a motor, ultralleugers, vols a vela, motovelers, paramotors, helicòpters a més de les escoles de pilots, els aeroclubs, i empreses de complements i accessoris aeronàutics.

Els drons tornaran a tenir el seu paper en el certamen d’aquest any, repetint així l’èxit dels dos anys anteriors. S’espera una concentració d’aquestes naus, així com expositors que oferiran les últimes novetats de les diferents tipologies que existeixen.

Les simulacions de vol també tindran un paper important aquest any, aquells que no s’acabin d’atrevir a volar i primer vulguin provar-ho amb els peus a terra disposaran de diferents simuladors per tenir un primer contacte amb l’aviació. I com sempre, pels més atrevits, existirà la possibilitat de volar contractant vols bateig al mateix aeròdrom.

Les conferències tècniques i les exposicions de fotografia completessin un programa ple d’activitats per a tots els públics.

La cita dels professionals

En aquest certamen aeronàutic es trobaran pilots professionals i amateurs, empreses i entitats del sector, aficionats i públic en general. Aerosport és un esdeveniment obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l’aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d’aventura. Aerosport és, també, un punt de referència inequívoc d’un sector industrial creixent i és, alhora, una eina per potenciar indústries alternatives, que donin motiu a la creació d’entitats relacionades amb el món de l’esport aeri.

Durant tot un cap de setmana, Aerosport reuneix totes les modalitats de l’aviació esportiva i lleugera, amb l’atractiu afegit que el públic assistent pot participar activament en els diversos actes programats, com els vols batejo o les simulacions de vol.

També per al públic general

Aerosport és una cita per a professionals de l’aeronàutica però també per al públic en general, amics i famílies que vulguin passar un dia diferent amb espectacle al cel i al terra. L’organització també ha pensat en els més petits i per a ells hi haurà tallers relacionats amb el món de l’aviació.

El certamen obrirà portes tot el cap de setmana de les deu del matí a les set de la tarda del dissabte i el diumenge de les dotze a les tres del migdia. L’entrada és lliure per a tothom i l’aparcament també és gratuït. El recinte compta amb servei de restaurant i cafeteria.

Aerosport és una Fira organitzada per Fira d’Igualada amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament d’Òdena i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Però a més del compromís de l’administració, Aerosport compta amb la col·laboració de moltes empreses privades del territori que amb les seves petites aportacions contribueixen en l’èxit de l’esdeveniment i la promoció del territori.


singular.php ::::::::::::