• Automercat
  • Tastanoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Nuvis Fest
  • Maqpaper
  • Energètica

Aixeca el vol Aerosport 2016

• Aquest cap de setmana l’atracció estarà en el cel de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena
• El visitant que ho desitgi també podrà volar
L’aeròdrom d’Igualada-Òdena acollirà aquest dissabte 11 i diumenge 12 de juny la cita ineludible dels aficionats a l’aviació esportiva, corporativa i de serveis de Catalunya i el sud-oest d’Europa. Un esdeveniment per als aficionats del món de l’aeronàutica però d’interès per a tots els públics, ja que –com ha explicat el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech- “és l’únic certamen d’aquestes característiques on el públic està tan a prop dels protagonistes que pot tocar les avionetes i parlar amb els pilots”.
Així, el certamen ha apostat per activitats i espectacles pensats per a tots els públics, professionals i no professionals, que trobaran entreteniment mirant al cel i arran de terra. Amb la vista posada en el cel es podrà gaudir de l’espectacle d’avionetes, velers, ultralleugers, paramotors, autogirs… i per segon any consecutiu, se sumen a l’espectacle els parapents que realitzaran impressionants salts des d’helicòpters. A més, i també per segon any consecutiu, el certamen comptarà amb el vol de drons en mans d’aficionats que mostraran les seves habilitats.
Arran de terra, el visitant podrà visitar els estands expositors amb les últimes novetats del sector, assistir a conferències tècniques i exposicions fotogràfiques.
El certamen d’aeronàutica Aerosport que organitza Fira d’Igualada des de fa més de vint anys celebra aquest any el seu 24en edició amb la voluntat de rebre de nou els gairebé 6.000 visitants de l’any passat, un públic que tindrà una gran oferta d’activitats i espectacles per triar, a més de la possibilitat de contractar vols i provar en primera persona l’experiència de volar sobre el de la comarca.
Un any més, Aerosport també acollirà la trobada de Trikes, arribant a l’onzena edició i que està organitzada per la Federació Aèria Catalana i l’Aeri Club Deltatrike d’Igualada. Un dels hangars acollirà l’exposició fotogràfica de l’associació de spotters de Barcelona-El Prat, que oferirà una mostra amb les millors imatges d’aeronaus.
En roda de premsa, el president de Fira d’Igualada, Joan Domenech ha explicat que “la resposta dels expositors es manté”. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va agrair la tasca de Fira d’Igualada “que afavoreix les relacions obertes amb la Generalitat per fer avançar el projecte sobre l’aeròdrom”. Per la seva banda, Francisco Guisado, alcalde d’Òdena i president del Consorci de l’Aeròdrom, també va destacar la importància d’Aerosport per al territori i es va mostrar esperançador pel futur de la infraestructura “volem un projecte realista, segons la realitat i que sigui viable. No volem un projecte que pugui crear grans expectatives i que després comporti frustracions.”
Aerosport obrirà portes tot el cap de setmana, dissabte 11 de 10 del matí a les 7 de la tarda i diumenge 12 de les 10 del matí a les 3 de la tarda. L’entrada és gratuïta i s’ofereix servei de bar durant tota la jornada.
Aquest certamen d’aeronàutica esportiva és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya i l’ajuda de diverses entitats.


singular.php ::::::::::::