• Automercat
  • Tastanoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Nuvis Fest
  • Maqpaper
  • Energètica

Aerosport 2016 torna a omplir el cel d’aparells d’aviació

El 11 i 12 de juny el cel d’Igualada i Òdena s’omplirà d’avionetes, ultralleugers, vols a vela, motovelers, paramotor, helicòpters i drons.

Aerosport, el certamen d’aeronàutica esportiva corporativa i de serveis dirigida a amants i professionals de l’aeronàutica arriba els propers 11 i 12 de juny a la 24a edició. Una de les atraccions d’enguany serà la presència de drons que repeteixen la seva participació a Aerosport per segon any consecutiu. L’afició pels drons creix i està desenvolupant un negoci amb grans perspectives de futur, sobretot per la diversitat d’aplicacions i usos a través dels quals aquestes naus es relacionen amb molts sectors diferents. Els simuladors de vols també són un plat estrella d’aquesta edició, aquells que no s’acaben d’atrevir a volar i primer volen provar-ho amb els peus a terra tindran diferents simuladors a la seva disposició per tenir un primer contacte amb l’aviació.

Aerosport és una cita per a professionals de l’aeronàutica però també per al públic en general, amics i famílies que vulguin passar un dia diferent amb espectacle al cel i a terra. El certamen obrirà portes tot el cap de setmana, dissabte 11 de 10 del matí a les 7 de la tarda i diumenge 12 de les 10 del matí a les 3 de la tarda. L’entrada és lliure per a tothom i l’aparcament també és gratuït.

Una fira per a professionals i aficionats

Una vegada més, professionals de vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, paramotor, helicòpters a més a més de les escoles de pilots, els aeroclubs, i empreses de complements i accessoris aeronàutics s’aplegaran a l’aeròdrom Igualada – Òdena (sortida 557 de la A2) el llarg de dos dies plens d’activitat aèria i contactes de negoci. En aquest certamen aeronàutic organitzat per Fira d’Igualada, s’hi donaran cita també diversos constructors amateurs i tots els que hi passin hi trobaran també un mercat d’ocasió. Aerosport és un esdeveniment obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l’aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d’aventura. Aerosport és, també, un punt de referència inequívoc d’un sector industrial creixent i és, alhora, una eina per potenciar indústries alternatives, que dóna peu a la creació d’entitats relacionades amb el món de l’esport aeri.

Així durant tot un cap de setmana, Aerosport reuneix totes les modalitats de l’aviació esportiva i lleugera, amb l’atractiu afegit que el públic assistent pot participar activament en els diversos actes programats, entre ells l’onzena edició de la Trikerada, trobada de Trikes.

Una fira per a famílies i públic en general

Aerosport és una bona elecció per passar un dia en família o amb amics, a l’aire lliure, amb la vista posada al cel i a la terra, amb espectacle i atraccions a tot arreu. Amb la vista posada al cel es podrà gaudir de l’espectacle d’avionetes, velers, ultralleugers, paramotors, autogirs… i enguany prendran pes les demostracions de vols de drons. En definitiva, un espectacle al cel que a tothom agrada de mirar, grans i petits. A més, l’atenció no només estarà al cel, també a terra, on es podran observar les naus, parlar amb els pilots, o pujar en un simulador de vol. I per als més atrevits, alguns expositors ofereixen l’opció de realitzar un vol.

Aerosport compta amb la col·laboració i l’ajuda de diverses entitats com la revista Avión y Piloto, el Club de Vol a Vela, L’Aeroclub Igualada – Òdena i Laminar Air que fan possible cada any que Aerosport sigui tot un èxit.

Aquest certamen d’aeronàutica esportiva és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya.


singular.php ::::::::::::