• Automercat
  • Tastanoia
  • Mercat d'antiguitats
  • Fira de Reis
  • Bstim
  • FirAnoia
  • Aerosport
  • Nuvis Fest
  • Maqpaper
  • Energètica

Aerosport 2015 sorprendrà amb noves activitats per a aficionats i públic en general

L’Aerodrom d’Igualada-Òdena (Barcelona) es prepara per acollir un any més Aerosport, i aquesta vegada ho fa amb una programació renovada que àmplia l’oferta d’activitats tant per al públic professional com per al públic general sense deixar d’oferir l’espectacle que sorprèn cada any a milers de visitants. Així, el 30 i 31 de maig la vista estarà posada en el cel d’Igualada i Òdena (Barcelona) amb l’enlairament i aterratge d’aeronaus de totes les mesures per part de més de 200 pilots

Un dels plats forts d’aquesta bateria de novetats d’Aerosport 2015 anirà a càrrec de l’Associació Canària de Parapents i Paracaigudes que se sumen al certamen amb els seus girs i acrobàcies, la qual cosa sens dubte serà un al·licient més per al públic.

Una altra novetat serà l’organització d’un esdeveniment presencial de vol simulat i una sessió de control ATC. Aficcionats del vol simulat de IVAO Espanya mostraran les seves habilitats i oferiran una sessió de control del trànsit aeri del certamen Aerosport sota l’atenta mirada del públic del carrer.

I en el sòl l’expectació també estarà posada en les visites guiades a un refugi antiaeri de la Guerra Civil que es troba a pocs metres del recinte i que l’Ajuntament d’Òdena ha recuperat recentment, uns treballs arqueològics que han posat al descobert una obra històrica de gran interès cultural. En el marc de la mateixa activitat, es destinarà un hangar a una exposició fotogràfica sobre l’aeròdrom i la Guerra Civil. D’una banda s’exposaran fotografies preses per l’aviació alemanya al servei de les forces aereas franquistes sobre l’Aeròdrom d’Òdena, unes instantànies dels bombardejos de l’aviació legionària italiana sobre la zona i diverses fotografies i plànols de la dècada de 1950 que permeten veure com era el cos de guàrdia de l’Aeròdrom Militar Republicà d’Òdena.

L’Associació Espanyola Pilots Aeronaus Lleugeres (AEPAL) ha triat Aerosport per celebrar la seva Assemblea General durant el certamen en l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena. Així com també pilots de drons han mostrat el seu interès a participar a la programació amb exhibicions de les seves habilitats.

Amb aquestes i més novetats que estan encara per confirmar, Aerosport, el certamen de l’aeronàutica esportiva, corporativa i de serveis dirigida a amants i professionals del sector, sorprendrà tant en el cel com a la terra, és a dir, l’espectador tindrà espectacle assegurat tant si mira al cel com si passeja pel recinte, a la zona d’expositors, a la sala de conferències, a la sala d’exposicions, a les àrees de descans i diversió per a la famílies…

A totes aquestes novetats cal sumar-li les activitats de les edicions anteriors que es consoliden com la desena edició de la Trikerada, trobada de Trikes, els tallers i conferències a càrrec de les empreses expositores, el tauler d’anuncis d’ofertes de material de segona mà,…

Aerosport és un esdeveniment obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l’aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d’aventura. Aerosport és, també, un punt de referència inequívoc d’un sector industrial creixent i és, alhora, una eina per potenciar indústries alternatives, que dóna motiu a la creació d’entitats relacionades amb el món de l’esport aeri.

Aquest certamen d’aeronàutica esportiva és un dels esdeveniments més ambiciosos i de més èxit que organitza Fira d’Igualada, juntament amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments d’Igualada i Òdena, la Diputació de Barcelona i Aeroports de Catalunya. Aerosport compta també amb la col·laboració i l’ajuda de diverses entitats com la Federació Aèria Catalana, la revista Avión y Piloto, el Club de Vol a Vela, El Aeroclub Igualada – Òdena i Laminar Air que fan possible cada any que Aerosport sigui tot un èxit.

 

 

 


singular.php ::::::::::::